Skip to main content

Cele mai bune oferte bilete de avion

Mai multe oferteContinente


Companii aeriene
Destinatia saptamanii

 • Bilete Avion - Rezerva online bilete de avion - Veltravel.ro, 1

  Rezerva-ti zborul catre Berlin
  Bilete de avion incepand de la 65 €.

  Berlin este capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km²

  Detalii oferta

Destinatii recomandate

 • Zboruri de la 86 € / bilet de avion
  448 Hoteluri disponibile in Atena

  Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evolutie glorioasa, mai ales în Grecia Antica, fiind locuita de oameni inca din Epoca Bronzului si guvernata pana in jurul anului 1000 i.Hr. de regi ionieni.
 • Zboruri de la 45 € / bilet de avion
  198 Hoteluri disponibile in Bologna

  Bologna este cel mai mare oras (si capitala) regiunii Emilia-Romagna in Nordul Italiei. Este al 7-lea cel mai populat oras din Italia, zona metropolitana avand aproximativ un milion de locuitori.
 • Zboruri de la 41 €/ bilet de avion
  564 Hoteluri disponibile in Milano

  Milano este capitala modei, cunoscut pentru restaurantele sale high-life si magazine este deasemenea un centru financiar si casa bursei de valori nationale.
 • Zboruri de la 69 € / bilet de avion
  221 Hoteluri disponibile in Budapesta

  Budapesta este un oras in inima Europei, o metropola culturala in plina expansiune, unde istoricul si contemporanul se amesteca cu cosmopolitul.

Cel mai mic pret pentru bilete de avion in timp real

Veltravel.ro a lansat noua sa platforma online avand integrate in timp real 640.000 de locuri de cazare unice asociate cu 12.800 destinatii de zbor de tip curse linie, charter si low cost, informatia fiind usor accesibila pe toate paginile site-ului de pe orice dispozitiv digital: telefon, tableta sau desktop.