Cele mai bune oferte bilete de avion

DDestinatii de zbor populare

Companii aeriene

Destinatia saptamanii

Destinatia saptamanii

Rezerva vacanta ta in Berlin
Preturi incepand de la 20 €/ bilet de avion.

Berlin este capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km²

Detalii oferta

Destinatii recomandate

Zboruri catre Atena


448 Hoteluri disponibile in Atena
Preturi de la 20 Euro/ bilet de avion

Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evolutie glorioasa, mai ales în Grecia Antica, fiind locuita de oameni inca din Epoca Bronzului si guvernata pana in jurul anului 1000 i.Hr. de regi ionieni.

Detalii oferta
Zboruri catre Roma


985 Hoteluri disponibile in Roma
Preturi de la 20 Euro/ bilet de avion

Roma este un oras care abunda in obiective turistice si atractii. Acest lucru face din Roma o destinatie preferata de turistii din lumea intreaga pentru cultura si bucataria sa.

Detalii oferta
Zboruri catre Milano


564 Hoteluri disponibile in Milano
Preturi de la 20 Euro/ bilet de avion

Milano este capitala modei, cunoscut pentru restaurantele sale high-life si magazine este deasemenea un centru financiar si casa bursei de valori nationale.

Detalii oferta
Zboruri catre Londra


1253 Hoteluri disponibile in Londra
Preturi de la 20 Euro/ bilet de avion

Londra este printre cele mai vizitate orase din lume, oferind ceva pentru toata lumea: de la istorie si cultura la mancaruri rafinate si distractie. Un city break in metropola te va scoate din cotidian.

Detalii oferta

Cel mai mic pret pentru Avion + Cazare in timp real

Veltravel.ro a lansat noua sa platforma online avand integrate in timp real 500.000 de locuri de cazare unice asociate cu 12.800 destinatii de zbor de tip curse linie, charter si low cost, informatia fiind usor accesibila pe toate paginile site-ului de pe orice dispozitiv digital: telefon, tableta sau desktop.

Echipa Veltravel.ro continua investiile in dezvoltarea acestui motor de cautare alaturi de partenerul sau strategic, Expedia.com, pentru a oferi consumatorilor romani cel mai bun pret in timp real dintre cele peste 2.400.000 oferte de cazare asociate cu peste 500.000 de spatii de cazare unice la care avem acces si cu costul biletelor de avion pentru 12.800 destinatii de zbor pentru curse de linie, low cost sau charter.


Economie pentru pachete avion + cazare

In cazul in care doriti sa alegeti atat bilet de avion cat si cazare la hotel pentru destinatia aleasa, Veltravel.ro va pune la dispozitie posibilitatea de a alege amandoua serviciile intr-o singura cautare. La pretul ales, veti avea o reducere ca urmare a combinarii celor doua servicii. In cazul in care in rezultatele obtinute doriti sa faceti modificari, aveti posibilitatea sa schimbati atat oferta de bilet de avion cat si hotelul propus.