Contact
021/319.02.91 Suna

Cele mai bune oferte bilete de avion

DDestinatii de zbor populare

Companii aeriene

Destinatia saptamanii

Destinatia saptamanii

Rezerva vacanta ta in Roma
Preturi incepand de la 43 €/ bilet de avion.

Roma este un oras care abunda in obiective turistice si atractii. Acest lucru face din Roma o destinatie preferata de turistii din lumea intreaga pentru cultura si bucataria sa.

Detalii oferta

Destinatii recomandate

Zboruri catre Londra


752 Hoteluri disponibile in Londra
Preturi de la 52 Euro/ bilet de avion

Londra, capitala Angliei, situat pe raul Tamisa, este un oras din secolul 21, cu istorie care se intinde inapoi in epoca romana.In centru stau impunatoare Casa Parlamentului, iconicul Big Ben si Westminster Abbey.

Detalii oferta
Zboruri catre Berlin


323 Hoteluri disponibile in Berlin
Preturi de la 53 Euro/ bilet de avion

Berlin, capitala Germaniei si centru cultural, dateaza din secolul 13. Impartita in timpul razboiului rece, astazi este cunoscut pentru arta, viata de noapte si arhitectura moderna.

Detalii oferta
Zboruri catre Madrid


564 Hoteluri disponibile in Madrid
Preturi de la 35 Euro/ bilet de avion

Madrid este un oras cu bulevarde elegante si parcuri intinse. Este renumit pentru arhive bogate de arta eurpoeana, inclusiv lucrari de Goya de la Muzeul Prado, Valazquez si alti maestrii spanioli.

Detalii oferta
Zboruri catre Viena


431 Hoteluri disponibile in Viena
Preturi de la 105 Euro/ bilet de avion

Viena, capitala Austriei, se afla in estul tarii pe fluviul Dunarea. Orasul are o mostenire artistica si intelectula modelata de rezidenti precum: Mozart, Beethoven si Sigmund Freud.

Detalii oferta

Cel mai mic pret pentru Avion + Cazare in timp real

Veltravel.ro a lansat noua sa platforma online avand integrate in timp real 500.000 de locuri de cazare unice asociate cu 12.800 destinatii de zbor de tip curse linie, charter si low cost, informatia fiind usor accesibila pe toate paginile site-ului de pe orice dispozitiv digital: telefon, tableta sau desktop.

Echipa Veltravel.ro continua investiile in dezvoltarea acestui motor de cautare alaturi de partenerul sau strategic, Expedia.com, pentru a oferi consumatorilor romani cel mai bun pret in timp real dintre cele peste 2.400.000 oferte de cazare asociate cu peste 500.000 de spatii de cazare unice la care avem acces si cu costul biletelor de avion pentru 12.800 destinatii de zbor pentru curse de linie, low cost sau charter.


Economie pentru pachete avion + cazare

In cazul in care doriti sa alegeti atat bilet de avion cat si cazare la hotel pentru destinatia aleasa, Veltravel.ro va pune la dispozitie posibilitatea de a alege amandoua serviciile intr-o singura cautare. La pretul ales, veti avea o reducere ca urmare a combinarii celor doua servicii. In cazul in care in rezultatele obtinute doriti sa faceti modificari, aveti posibilitatea sa schimbati atat oferta de bilet de avion cat si hotelul propus.