Skip to main content

Oferte Avion + Cazare

Mai multe oferte

Continente

Top Destinatii Exotice

Vezi mai multe

Tari


Vacante Exotice din orasul tau

Destinatia saptamanii

 • Vacante Exotice - Destinatii Exotice - Veltravel.ro, 17

  Vacanta in Punta Cana

  Rezerva vacanta ta in Punta Cana
  157 oferte de la 730 €/ Avion + 7 nopti cazare.

  Punta Cana este cea mai estica destinatie din Caraibe, delimitand Marea Caraibelor de Oceanul Atlantic. Este o regiune cunoscuta pentru cei 32 km de plaje si ape limpezi.

  Detalii oferta

Destinatii recomandate

 • Vacanta in Phuket

  271 Hoteluri disponibile in Phuket
  de la 703 Euro/ Avion + 7 nopti cazare

  Phuket este o provincie din Thailanda. Situata in regiunea de Sud, provincia Phuket are în componenta sa 3 districte, 17 de sub-districte si 103 de sate.
 • Vacanta in Cancun

  251 Hoteluri disponibile in Cancun
  de la 857 Euro/ Avion + 7 nopti cazare

  Cancun este un oras mexican din peninsula Yucatan si se invecineaza cu Marea Caraibelor. Este cunoscut pentru plajele sale, numeroasele statiuni si viata de noapte energica.
 • Vacanta in Maldive

  108 Hoteluri disponibile in Maldive
  Preturi de la 854 Euro/ Avion + 7 nopti cazare

  Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian .
 • Vacanta in Bali

  372 Hoteluri disponibile in Bali
  Preturi de la 722 Euro/ Avion + 7 nopti cazare

  Kuta este o zona de resorturi la plaja in sudul insulei Bali, Indonezia. Una din cele mai populare locatii din Bali, este cunoscuta pentru surf-ul in Oceanul Indian si armosfera sa de petrecere.

Cel mai mic pret pentru vacante exotice in timp real

Veltravel.ro a lansat noua sa platforma online avand integrate in timp real 640.000 de locuri de cazare unice asociate cu 12.800 destinatii de zbor de tip curse linie, charter si low cost, informatia fiind usor accesibila pe toate paginile site-ului de pe orice dispozitiv digital: telefon, tableta sau desktop.

Economie pentru vacante exotice
In cazul in care doriti sa alegeti atat bilet de avion cat si cazare la hotel pentru destinatia aleasa, Veltravel.ro va pune la dispozitie posibilitatea de a alege amandoua serviciile intr-o singura cautare. La pretul ales, veti avea o reducere ca urmare a combinarii celor doua servicii. In cazul in care in rezultatele obtinute doriti sa faceti modificari, aveti posibilitatea sa schimbati atat oferta de bilet de avion cat si hotelul propus.