Skip to main content

Oferte City Break

Mai multe oferte

Orase

Vezi mai multe

Tari

Continente


Oferte City Break din orasul tau

Top destinatii City Break

Destinatia saptamanii

 • City Break - Rezerva oferte citybreak pe Veltravel.ro, 21

  Rezerva vacanta ta in Londra
  1041 oferte de la 106 €/persoana/ avion + 3 nopti cazare.

  Londra este printre cele mai vizitate orase din lume, oferind ceva pentru toata lumea: de la istorie si cultura la mancaruri rafinate si distractie. Un city break in metropola te va scoate din cotidian.

  Detalii oferta

Destinatii recomandate

 • 3246 Hoteluri disponibile in Roma
  de la 122 € / persoana / avion + 3 nopti cazare

  Roma este un oras care abunda in obiective turistice si atractii. Acest lucru face din Roma o destinatie preferata de turistii din lumea intreaga pentru cultura si bucataria sa.
 • 872 Hoteluri disponibile in Atena
  de la 138 € / persoana / avion + 3 nopti cazare

  Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evoluTie glorioasA, mai ales în Grecia Antica, fiind locuita de oameni inca din Epoca Bronzului si guvernata pana în jurul anului 1000 i.Hr. de regi ionieni.
 • 604 Hoteluri disponibile in Madrid
  de la 182 € / persoana / avion + 3 nopti cazare

  Madrid este un oras cu bulevarde elegante si parcuri intinse. Este renumit pentru arhive bogate de arta eurpoeana, inclusiv lucrari de Goya de la Muzeul Prado, Valazquez si alti maestrii spanioli.
 • 658 Hoteluri disponibile in Praga
  de la 168 € / persoana / avion + 3 nopti cazare

  Praga este egala cu Parisul, in termeni de frumusete. Istoria sa merge inapoi un mileniu. Si berea? E cea mai buna din Europa!

Cel mai mic pret pentru City Break in timp real

Veltravel.ro a lansat noua sa platforma online avand integrate in timp real 640.000 de locuri de cazare unice asociate cu 12.800 destinatii de zbor de tip curse linie, charter si low cost, informatia fiind usor accesibila pe toate paginile site-ului de pe orice dispozitiv digital: telefon, tableta sau desktop.

Economie pentru City Break
In cazul in care doriti sa alegeti atat bilet de avion cat si cazare la hotel pentru destinatia aleasa, Veltravel.ro va pune la dispozitie posibilitatea de a alege amandoua serviciile intr-o singura cautare. La pretul ales, veti avea o reducere ca urmare a combinarii celor doua servicii. In cazul in care in rezultatele obtinute doriti sa faceti modificari, aveti posibilitatea sa schimbati atat oferta de bilet de avion cat si hotelul propus.