Skip to main content

Hotel Catty Cats Garden ***
1008 SOKAK NO 1 YAL305 MAH SIDE, Side Vezi harta

Top puncte de interes
Temple of Apollo and Athena
Side Theater
Harta

Descriere Sus

Amplasare
Complex de apartamente se afla la aproximativ 750 de m de plaja cu nisip, intr-o zona centrala in Side.
Dotari
La receptia deschisa 24 de ore din zona de primire, inainte ca clientii sa-si ia in primire camerele, li se ureaza ,,Bine ati venit": ei pot alege din 88 de camere. Diverse servicii si facilitati sunt incluse in oferta - un seif, un schimb valutar, un spatiu cu televizor, o sala de jocuri, un coafor si un detector de fum. In spatiile comune este disponibil WiFi (contra cost). Pe langa un supermarket, aici se mai gasesc si alte magazine. Complexul de apartamente are o gradina frumoasa si un loc de joaca. Cei ce calatoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea complexului. Oferta include un autobuz propriu pentru naveta. Calatorii activi care ar dori sa descopere zona pe bicicleta vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete (contra cost).
Locul de cazare
Camerele au un aparat de aer conditionat si un sistem de incalzire. In majoritatea camerelor se gaseste un balcon. Optional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispozitie patuturi pentru bebelusi si paturi suplimentare. Un seif ofera cea mai buna protectie pentru bunurile de pret ale clientilor. In chicineta se afla un frigider, un minifrigider si un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completata de acces la internet, un telefon si WiFi. Baia dotata cu un dus se afla un uscator de par. Pentru familiile cu copii stau la dispozitie 8 camere de familie.
Sport/divertisment
Piscina exterioara cu zona pentru copii se potriveste perfect pentru odihna activa si antrenament acvatic constant. De asemenea, bauturile racoritoare de la bar/snack-bar si un tobogan de apa ii vor binedispune foarte mult pe toti iubitorii de apa. Clientii isi pot savura concediul pe terasa insorita cu sezlonguri si umbrele. Locul de cazare propune diverse oferte de facut sport in aer liber, printre care tenis si, contra unei plati, ciclism/ciclism montan si volei de plaja. Tenis de masa si biliard fac parte din oferta de activitati sportive si pentru timpul liber a complexului. In complexul de apartamente se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o sauna, un hamam si terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheati cu grija la miniclub.
Mancare
Zona cu restaurante dispune de 8 restaurante si de un bar. Se ofera spre rezervare demipensiune. In afara de meniul fix, locul de cazare ofera si pranz si cina a la carte.



Facilitati ProprietateSus

  • Aer conditionat in zonele publice



Monumente IstoriceSus

  • Side Theater - 1.5 km
  • Temple of Apollo and Athena - 2.0 km

MuzeeSus

  • Side Museum - 1.7 km

PorturiSus

  • Side Harbor - 1.9 km

PlajeSus

  • Side East Beach - 2.1 km
  • Side West Beach - 6.5 km

ParcuriSus

  • Manavgat Falls - 6.3 km

Activitati de RecreereSus

  • Nashira Aquapark - 6.4 km


RecenziiSus

Oferte Similare

Mai multe oferte