Call Center: 021/319.02.91
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Castigator la Gala Premiilor e-Commerce 2012

232 hoteluri in DAVOS

Vezi toate spatiile de cazare


Hoteluri pentru orice buget

Rating Numar hoteluri
2 39 hoteluri
3 150 hoteluri
4 30 hoteluri
5 8 hoteluri

Cele mai recent rezervate hoteluri in DAVOS

Hotel Data rezervarii Date calatorie Pret/pers/noapte

Pachete avion + hotel, intr-o singura cautare

Pentru un city break reusit, ai nevoie de cele mai bune oferte pentru cazare la hotel sau in apartamente self catering si bilete de avion. Veltravel iti pune la dispozitie posibilitatea de a rezerva la cele mai bune preturi pachete turistice. Indiferent daca faceti o alegere de ultim moment sau va programati un city break pentru o perioada mai indepartata, in veltravel.ro aveti posibilitatea alegerii tuturor serviciilor turistice necesare fara a va deplasa sau a pierde timp pretios cu alergaturi la banci sau agentii de turism.

Alcatuiti-va singuri pachetul turistic

Peste 70.000 hoteluri, bilete de avion pentru curse de linie si low cost catre toate destinatiile lumii, transferuri de la aeroport la hotel si invers, tururi de oras si bilete de intrare la diverse spectacole, asigurari de calatorie, toate sunt disponibile pentru rezervari online.

Consultanta in alegerea pachetului turistic

In cazul in care nu reusiti sa va hotarati asupra unei anumite oferte, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a putea obtine raspunsuri la intrebarile Dvs. Nu trebuie decat sa sunati la numerele alocate call center-ului nostru sau sa trimiteti un mail in care sa ne solicitati ajutorul.

Cea mai buna alegere

Oricare ar fi destinatia aleasa, oricare ar fi motivul pentru care ati ales sa calatoriti, suntem siguri ca va putem oferi cea mai buna alegere pentru City Break in destinatia aleasa de Dvs.

Modalitati de plata

Veltravel va pune la dispozitie un numar mare de posibilitati de plata. Astfel, puteti plati cu carti de debit Visa, Visa Electron, MasterCard, puteti platii in rate cu Card Avantaj, sau cu card EuroLine, Americant Express sau puteti plati prin transfer bancar.

arata tot